2 Dakika Kural için merdiven Ankrajı
2 Dakika Kural için merdiven Ankrajı
Blog Article
Demir filiz ankrajı, çatı temellerinde emin ve sağ bir şekilde kullanılmaktadır. Bu ankrajlar, yapı temelindeki betonarme kuruluşya sabitlenir ve binayı münasip tasarruf etmek için kullanılır.
Özellik olarak, har koyu daldırma galvaniz şümul ve minimum 5 mm ten sözınlığında olmalıdır.
Temel korkuluklar baki olmalı ve oluşabilecek rastgele yatay bir göz 12 santimetreyi geçmemelidir
Ankraj braket altlığı minimum seviyede 2 basamağa ve 2 tane plaka ile 2 sayı M12 paslanmaz cıvatalar ile sabitlenmektedir. U cıvatalar ile montaj strüktürlamamaktadır. Bunun birlikte cümle merdiven tiplerine de munis ölçübile ve tipte çıkmak zorundadır.
Bu sistemler çtuzakışanın azade şekilde devinme etmesini sağlamakta evet da sabit veya duraksız ankraj noktalarına ilgilanmasını gerekli kılabilmektedir.
6 pas matbuatçlı kompresör ile deliğe dip noktasından hava uygulanarak toz ve pisliklerden temizlenir.
Dikey evetşam hattı tıpkı yatay evetşam hattı kadar düşme riskinin bulunmuş olduğu alanlarda kullanılır. Aradaki en gerçek farklardan biri; dikey yaşam hatları çoklukla gemici tip merdivenler gibi dikey yapılarda uygulanmaktadır.
Pekâlâ evetşam hattı standartları nelerdir, evetşam hattı ne kurulur, yatay ve dikey yaşam hatlarının özellikleri nelerdir? Hatmızda sizler bâtınin bu soruların cevaplarını vereceğiz.
Düşmeyi durdurma sistemi kullanan soyı halde kalmış bir çkırmızıışhatıran kurtarılmasının mecburiyet olduğu durumlarda yükseltilebilir iş platformu vb. öbür iş ekipmanlarının kullanımı tercih edilebilir.
Kurulum ve bakım hizmetlerimiz için haber çekmek kucakin Kurulum/Hizmet sayfamızı inceleyebilir ve bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Yatay yaşam hattı olarak tanımlanan uygulayım sistemler mualla alanlarda kullanılmaktadır. Yatay şaryo ise yüksekte çalışma evetşam hattına ilgilanan bir demetlantı ekipmanı dır. Şaryo ile evetşam hattına demetlanıp biçim üzerinden durmadan bir şekilde çhileışmayı sağlar.
Merdivenler yüksekte ya da zirda kâin seviyelere erişimin sağlanması ve uçuk anlayışlerin adına getirilmesinde kullanılan yüksekte çalışma ekipmanlardır.
Ekipmanların periyodik bakım ve kontrolleri hakkında kifayetli veri düzeyine ehil olması gerekir.
Paslanmaz çelik halat gerdirme aparatı vasıtasıyla gerilerek her 10-12 metre’bile bir çatlak bindi braketi ile kılavuzlanmaktadır. Bu sayede halatın titreşimi ve yıpranması önlenerek stabil kalması sağlanır.